Ca un om normal ce esti, cu zile de mers pe jos sau cu mijloacele de transport in comun, iti dai seama ca cele mai interesante discutii, daca nu le auzi la coafor, le auzi in autobus. Atunci cand te indrepti spre casa, obosit, somnoros, usor nemancat, chiar nu mai ai energie sa iti asculti gandurile…Insa, se intampla sa mai gasesti una – doua persoane carora sa le auzi, fara sa vrei, convorbirile telefonice…Presupunem ca isi asuma sa le stim problemele.

Asadar, o fiica vorbea cu mama sa si era suparata ca aceasta mananca prea gras.   Ii recomanda mai multe fructe si legume, carne de pui si..carne…de-astea 🙂 Probabil de la celalalt capat i se raspundea ca produsele acelea sunt mai scumpe. A noastra lady de Cluj ii raspunse: “Lasa, ca ti s-au facut destule anul asta. Nu trebuie sa mai dai banii pe ele, ai destule, iti ajung”. S-au mai contrazis de-a lungul a doua statii si apoi fiica, asa, cu repros, ii zice: “asa meriti, ca atunci cand te sunam sa imi mai dai retete, ziceai ca tu nu stii, ca faci numai mancare cu carne…”. Epic.
Dupa o astfel de convorbire, ai mai multe puncte de morala:

  1. Nu ai cum sa nu te bucuri ca ai mesaje gratuite.
  2. La tine in familie se mai introduc in meniu si salate.
  3. Data viitoare, ca sa nu te simti aiurea ca asculti convorbirile telefonice ale altora, iti dai drumul la muzica si iti pui castile.
  4. Iti iei masina, ca o lady ce esti si tu, ca asa e la moda.

Acum, spune-mi tu, hai, te rog…seara ta nu e pe punctul de a merge…ca pe roate?
P.S. si nu ca roata de cascaval…:))

unnamed (4)foto: www.pinterest.com