Cocotata in varful patului, cu cea de-a doua cafea in minte, uitata pe balcon de la pranz, si noua revista The Woman langa mine, usor nedemachiata (ooops), in pijamale in dungi, meditez ce fain e sa fii aranjata si dichisita.
Cum noi, femeile, si voi, barbatii, avem cu totii nevoie din cand in cand de-un praf de pudra si un strop de parfum.
Cum pe noi, doamnele (sic) tocurile ne fac uneori sa fim mai indraznete, cum rochiile vaporoase si salopetele largi ne fac sa ne simtim mai frumoase, cum zambetul celor dragi ne fac sa ajungem mai repede acasa, cu inca un pupic in plus oferit inainte de nani.
E misto viata intre baloane, oameni pe care nu i-ai mai vazut de mult timp, prosecco si apa plata, cover-uri de revista si privelistea Clujului by night, colege care iti strang mana tare si te pupa in semn ca le lipsesti, discutii cu alte mamici despre “next step”, idei de promovare, cafea, poze, atitudini…
Dar e la fel de misto drumul catre casa, descaltarea de pantofi la usa, mersul tiptil si dat tricoul jos, dusul semi-cald, rasfoitul noului numar cu grija si dat repede la articolul tau, trasul draperiilor, zis “Ingerasul” in timp ce tii omul drag aproape, acel “cum a fost?”, urmat de 5 minute de toraiala, planuri pe weekend, planuri pe saptamana ce vine.
E bine tare sa fii acolo, e bine tare sa fii aici. Acea armonie.

Lansarea celui de-al doilea numar print al The Woman Magazine a avut loc aseara, de la 19:00, la Wonderland, pregatit de mainile oamenilor dragi ce poarta numele de Libero Events.
De la business la socializing, de la titluri care de care mai atragatoare “Cum sa-ti trezesti mintea si sa fii pregatita pentru invatare”, “Brandul de angajator in recrutare: avantaj sau dezavantaj?”, “PR in armata romana” pana la fotografii din Cluj cu Monica Birladeanu si la apusul superb al orasului, toate le-am adorat din priviri aseara.

Asa ca, iti recomand sa citesti si cel de-al doilea numar al revistei. Si cele mai recente articole din revista digitala. Iti mai poate dovedi scrisul, inca o data, puterea minunata ce sta in mainile femeilor. Stiu, stiu ca in sufletul tau se ascunde un mic geniu, fie in antreprenoriat, fie in creativitate sau fashion. E timpul insa sa dai frau liber increderii in tine.
Cu dorul si binele de a fi “atat de tu” iti doresc sa pleci de la fiecare eveniment la care participi.
Nu-i imposibil, chiar daca astia suntem, deopotriva workaholics si familisti.

P.S.1 – Vin pozele profi de la eveniment in curand pe pagina oficiala The Woman.

P S.2 – Mulțumesc, echipa faina, ca te am!

P.S.3 – Mulțumesc, M., ca ai avut grija de Iubire!

P.S.4 – Mulțumesc, eS, ca ești #thatwoman a Mea!

LE: vezi foto oficiale aici