O noua aparitie pe retelele de socializare…de ce esti un om normal. Si, in loc sa vorbesc despre mine (ca, vorba aia, nimeni nu e curios), m-am gandit sa vorbesc despre altii…

Sunt inconjurata de oameni cu talente, talente care le­-ar implini viata si din care ar putea face toti bani, datorita pasiunilor lor.

Oameni care iubesc geografia si istoria si ar putea purta conversatii interminabile despre puncte fascinante de pe globul pamantesc, din timpuri stravechi. Oameni care zambesc si se transforma in personaje rupte din poveste si care nu au trac de aparatul foto. Care te duc in povestea lor prin finete, eleganta…

Ei toti, sunt, persoane creative. Unii creeaza cele mai frumoase bijoux, altii vopsesc mobila de pe vremea bunicii in culori actuale, readucand un stil vintage la viata, pe bani putini.
Am oameni in jur care iubesc sa gateasca si sa creasca ierburi pe balcon, fara sa uite sa le ude zilnic. Sau oameni care creioneaza personaje din desene animate si din lumi neintalnite inca.
E interesant sa ai in preajma oameni care stiu cum se scrie corect “carevasazica” sau oameni care canta dumnezeieste de fiecare data cand isi amintesc sa aiba incredere in ei.
Sunt toti cei care imi fac viata mai frumoasa, sunt cei care stiu limbi straine indepartate, astfel incat te fac sa calatoresti cu ei alaturi, sunt oameni care se gandesc sa deschida afaceri cu cadouri sanatoase care pot fi oferite celor din jur, sunt oameni care au o placere fireasca in a munci pamantul sau oameni care isi deseneaza si isi creeaza realitati prin hainele pe care si le croiesc.
Am alaturi oameni care, doar  fiindca stai langa ei, te fac sa te simti mai inteligent. Sau oameni care au rabdare sa te asculte, sa astepte raspunsul la intrebarea “ce faci”?
Sper sa ai si tu, in jurul tau, oameni care iubesc sa scrie si oameni care iubesc sa iti vorbeasca. Oameni care te adora si oameni care te trag de maneca atunci cand gresesti.
Sper sa ai in jur oameni care…stiu sa viseze.
www.youtube.com/watch?v=Eymr9j6Rpa8