Nici nu se putea nimeri mai frumos cu subiectul, decat intr-o joi…ca sa putem continua: ”am urlat dupa eaaaa”!

Imi spune ca nu este despre frumusete…ci despre cat de important este de-a lungul drumului tau sa ramai un om frumos. Si nu este nici despre educatie, despre cate scoli ai facut, ci despre cum se vede tot ce stii si ce ai invatat in acesti ani in realizarile tale profesionale.

Imi spune ca nu este ca in replica cu ce a fost intai…oul sau gaina, nu este despre ce alegi: cariera sau familia, ci despre cum poti sa fii bun si multumit cu tine in ceea ce faci.

Imi spune, zambind, ”Femeia lider esti tu!”. Si ma face sa ma simt minunat, cand stiu ca voi avea in jur oameni la fel de minunati. Cand stiu ca in 10, I am the Leader!

Blogger oficial The Woman 2016

Da, despre Conferinta de Leadership Feminin The Woman iti scriu acum. Unde le intalnim pe Maia Morgenstern, Monica Birladeanu, Daniela Budurea, Oana Marinescu si alti speakeri care s-au remarcat prin leadership si antreprenoriat de-a lungul carierei lor. Unde afli lectii de viata si povesti nespuse. Unde sunt o multime de premii, de la bijou in valoare de 1500 euro la excursie in Roma. Numai sa ai si carti de vizita la tine, te rog. Sa te inscrii in concursuri.

Imi doresc ca biletul tau de acces sa se fi numarat printre cele deja inregistrate. Caci deja este Sold Out. Caci locul tau este alaturi de cei care sunt pasionati de leadership si antreprenoriat. Locul tau este langa fiecare persoana care este The Woman.

Astazi, tu esti The Woman. Sau joia asta. Acum, in 10.

www.thewoman.ro