Cluj-Napoca a iesit mereu in fata (si) prin prisma evenimentelor pe care le aduce an de an publicului interesat de subiecte actuale, targetate, cu un continut valoros.

The power to change the world este tema principala abordata la Conferinta de Leadership Feminin The Woman, eveniment marca Libero Events,  ce are loc in 14-15 martie.

10% discount – participa la eveniment si inscrie-te cu codul THEWOMAN09TO

Evenimentul The Woman, reper pentru domeniul leadership-ului feminin, se desfasoara la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca si promoveaza importanta educatiei pentru societate si rolul esential al femeii in procesul educational. 

Cea de-a VI-a editie a evenimentului se desfasoara pe parcursul a doua zile, cand vor avea loc sesiuni de workshop-uri, prezentari, dezbateri, studii de caz, iar zona expozitionala nu va lipsi nici in acest an. In 15 martie, femeile lider care au facut o diferenta in domeniul in care activeaza vor fi premiate in cadrul Galei Premiilor The Woman.

Alegerea educatiei ca tema de dezbatere nu este intamplatoare. Aproximativ 300.000 de tineri din Romania cu varste cuprinse intre 18 si 24 de ani au abandonat scoala in 2015, iar 377.000 de tineri sunt incadrati in categoria NEETS, adica persoane care nu urmeaza un program educational sau nu lucreaza, potrivit studiilor Eurostat.

La The Woman intalnesti lideri si oameni de succes, faci networking si creezi legaturi de business

 

Nu uita sa iei notite si cartile de vizita la tine! Te intalnesti si cu speakeri precum Eleanor Tabi Haller-Jorden, in prezent CEO al The Paradigm Forum, think-tank global care se axeaza pe formarea mediilor care sa mentina si sa dezvolte performanta la locul de munca.

„Invatarea continua este o baterie reincarcabila pentru leadership sustenabil si de impact; o zi fara invatare este o zi irosita”

Publicatii precum Wall Street Journal, Financial Times, BBC sau CNN au prezentat viata si cariera lui Eleanor, care a fost numita Global Ambassador pentru dezvoltarea initiativelor sociale fondate de Hillary Clinton in cadrul „Vital Voices Global Partnership”. Aceasta a participat de-a lungul timpului in calitate de speaker la conferinte globale precum: TEDx Zurich sau UN Women National Committee Switzerland.

 

Speakerilor prezenti la Conferinta de Leadership Feminin The Woman li se alatura si Ella Bjorns, cea care a dezvoltat si a educat sute de persoane de-a lungul carierei sale.

Aceasta participa la transformarea oamenilor si comunitatilor printr-o abordare unica in ceea ce priveste dezvoltarea sociala, emotionala si academica a indivizilor.

Trainerul cu 8 ani experienta in domeniul televiziunii a ocupat si pozitia de Managing Director Home-Decoration Retail, intr-o companie cu o cifra de afaceri de peste $20 milioane. Ella are o intelegere profunda a activitatii de educator, de-a lungul carierei sale ajutand mii de oameni, echipe si companii sa isi maximizeze potentialul in domenii precum managementul de criza, cresterea echipelor, leadership sau dezvoltarea personala.

 

 

Alaturi de Ella, o intalnesti la Conferinta de Leadership Feminin si pe Daniela Teodorescu, Redactor-Sef al revistei Avantaje.ro si arhitect al comunitatilor, cea care a consolidat in jurul revistei pe care o conduce o comunitate de peste 2 milioane de oameni pe parcursul a 21 ani. Sub indrumarea Danielei, revista promoveaza conceptul de educatie moderna in Romania, propunand noi valori si modele educationale. De-a lungul timpului, prin intermediul cunostintelor acumulate, Daniela Teodorescu s-a implicat in actiuni de advocacy si lobby, promovand egalitatea de sanse si sustinand campanii sociale adresate mamelor singure, familiilor monoparentale sau femeilor cu dizabilitati. 

Printre speakerii anuntati se numara si Melissa Sterry, fondatorul Bionic City din Marea Britanie, castigatoare a numeroase premii nationale si internationale pentru inovare, creativitate si leadership. Evenimentul The Woman ii are ca invitati si pe co-fondator si director executiv OvidiuRo, Maria Gheorghiu, promotor activ al educatiei in randul comunitatilor defavorizate, dar si pe Ludwik Sobolewski, CEO al institutiei Bucharest Stock Exchange.

Conferinta de Leadership Feminin The Woman, care sta sub semnatura Libero Events, si-a inceput rolul educational in 2012, reunind anual peste 500 de femei lider care vizeaza dezvoltarea personala si profesionala. Evenimentul include workshopuri, prezentari si dezbateri sustinute de peste 20 speakeri nationali si internationali. The Woman a creat revista digitala The Woman.ro, iar in cadrul editiei curente lanseaza platforma de mentorat Womentors.ro.

Companiile care au inteles importanta educatiei in dezvoltarea comunitatilor:

Gold Partner: Carrefour

Sponsor: AVON

Partners: Sabion, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Art&Craft, Sublime, Salon Arta Eleganței, Savage Beauties

Official Coffee: Meron

Official Car: RMB, She’s Mercedes

Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Wasabi, Magnolia.ro