Ne-am bucurat atat de mult pe retele sociale, am facut urari si am multumit de-a lungul timpului, am adus zambete si am primit zambete, incat acum, ca si cu credinta, am inceput sa ne bucuram mai mult si cu adevarat in intimitate.

Nu stie nimeni sa imi spuna care este varianta corecta?

Bucurie prin ecran

Aceea in care cand te bucura ceva scoti repede telefonul sau aparatul si imortalizezei momentul. Been there, done That.

Prin natura celor mai recente joburi, eu am fost cea care canta la multi ani de dupa un ecran de telefon, ma bucuram de un speaker wow in timp ce postam un citat pe Facebook sau fotografiam un peste imens, adus din oceane adanci si indepartate.

Si in private Life, uneori iti vine sa postezi cat de mult iubesti un om, inainte sa ii atingi buzele de buna dimineata.

Caci uneori ai vrea sa stie, sa stie o lume intreaga iti vine!

E vanitate sau e cea mai pura forma de bucurie?

Bucurie in intimitate 

O, si cate momente am avea aici. De la un zambet strengaresc la o iubire traita fara selfie-uri marete si calatoare.

Si cum “totul e pe internet”, uneori simtim nevoia de a fi acolo, acolo, fara telefoane, momente share-uite,  doar noi, doar noi si chiar doar eu, doar eu.

E egoism sau e forma cea mai pura de bucurie?

M-am bucurat pe deplin de ambele. Si o fac la fel de mult si acum, mixand intre cele 2 extreme…tinand la piept oameni dragi, tinand in mana telefoane care invata emotia in vreme ce surprind gangureli.

Nu ma mai invata nimeni cum e mai bine, cum se traieste mai bine si mai frumos momentul, va rog?

As vrea sa cred ca e intre. Niciodata ceva radical nu a fost ceva neaparat potrivit pentru inima mea, pentru mintea mea, pentru trupul meu…

Tu cum iti traiesti bucuria?

credit photo: www.dreamersfoto.com