“Pe mine nu m-a invatat nimeni sa ma rog pentru copilul meu” – au fost cuvinte pe care mi le-a rostit o mamica la o nunta frumoasa.
Mi-a stat inima in loc. M-au coplesit pe loc spaima, linistea, durerea, mirarea, vina.
Nu stiu daca o vom face vreodata suficient. Dar imi tot vin aceste cuvinte in suflet si in minte.

Nu am inteles de ce toti viitori parinti imi ziceau cand ii intrebam ce vor sa fie bebicu’lor, daca fata sau baiat- “orice, numai sa fie sanatos”.
Ma gandeam, bine, asta da, insa…totusi…hai ziceti…
E perfect adevarat. Cel mai important e sa fie sanatos sau sanatoasa. Fizic, psihic, sufleteste. Ma doare sufletul pentru toti cei care sunt parinti si strang mana unui pui bolnav. Pentru toti cei care au sarutat frunti in spitale.
Nu pot vorbi mult despre asta, nu cred ca e cazul sa pun accent pe durere, nu pot scrie fara sa nu mi se stranga inima in piept. Asa ca ma opresc.
Nu stiu daca am facut suficient ca sa merit ce am. Dar cred in bine.

Vreau sa pot sa fiu alaturi macar printr-un SMS si un gand bun de cei care stau pe “acel scaun”…

E aiurea sa fie cineva bolnav. De la copii la cei dragi, la tine efectiv, la oricine. E aiurea. Pare nedrept, iti doresti sa treaca repede, te trec stari care mai de care. Te fac sa intelegi ca iubirea si grija sunt dincolo de ce se petrece pe acest pamant.

Sustin campania realizata de catre MagiCAMP. Nu realizam intodeauna cat de important e sa ii oferi un pic de atentie si parintelui, alaturi de atentia pe care o oferi copilului.

Asa ca…pentru ca e loc de mai mult…e loc de mai bine, sper ca pe scaun sa lasam si noi un pic de loc de pasare din partea noastra.

Sa avem un weekend linistit si…Doamne ajuta sa existe tot mai multa iubire fata de aproapele nostru. Asa cum putem, sa o daruim.

“Parintii copiilor bolnavi de cancer locuiesc luni intregi pe un scaun de spital. Tot pe un scaun stam si noi, zi de zi, pana vom strange 100.000 de SMS-uri, necesare finalizarii MagicHOME, Refugiul Parintilor de langa cel mai mare spital oncologic din Romania. Ei au fost primii, ascultati-i cu volumul pornit si sustineti si voi cauza, distribuind acest clip, programandu-va pentru a sta pe scaun sau donand 2 euro lunar prin SMS la 8844.”
# PentruMagicHome -> www.pentrumagichome.ro.