ACTUL I

Scena I: Reintalnirea

Maia. Maia Morgenstern.

Am intalnit-o in liceu, eu copil venit la teatru in Cluj, in excursie, ea actor de zeci de ani, care m-a emotionat, dar atat cat permitea varsta-mi din acea perioada. No more, no less.
Si dupa ce am mai crescut, una dintre cele mai frumoase reintalniri a fost acum doi ani, fata in fata, cand intre telefoane precum “unde-i?”, “a ajuns?”/ “coboara acum”/ “hai, unde-i microfonul”/ vazut daca presa e pe faza/ emotii pana in gat/”yeeei, Maia, te pot atinge, are you right here?” pana la “Beeebe, ea e Maia, o s-o cunosti tu…”.

Toate astea le-am trait la The Woman, acel magic eveniment pe care stiu deja ca il cunosti si tu.
Locul unde dincolo de hashtag, instagram, share-uit pe Facebook, ai tihna de cateva minute in care iti revezi viata profesionala si personala, in care stii ca mai poti face ataaaat de multe lucruri frumoase, in care te bucuri de momente pretioase cu prietenele tale, dar in care bei cafeaua in pauze alaturi de modele de business woman din Cluj si intreaga tara.

Asa ca da. Exact cum ai ghicit.
Maia se intoarce. La The Woman, asa cum anunta organizatorii.

Maia Morgenstern, actrita si Director la Teatrul Evreiesc de Stat din Bucuresti, s-a remarcat de-a lungul carierei sale interpretand roluri marete in creatii precum Patimile lui Hristos, Asta seara: Lola Blau, Jocul Regilor sau Miss Daisy si soferul ei.

Actrita de teatru si film a fost rasplatita cu premii si distinctii, printre care nu putem sa nu amintim de Premiul pentru cea mai buna actrita la Festivalul Emma (Londra), pentru rolul Maria din Patimile lui Hristos sau Literelor in grad de Cavaler, in Franta.

 

Scena  II: Intalnire sustenabila. Cu renumitul expert in industria de moda sustenabila Olga Johnson – Antonova

Olga este fondator Circular Fashion, care urmareste o abordare ecologica in activitatea sa. Originara din Rusia, Olga promoveaza etica in moda, asa ca pe langa nume mari in calitate de speakeri, te vei întâlni si cu multi oameni din industria de fashion care nu vor rata o intalnire de acest grad. Cum probabil stii deja, conceptul de moda sustenabila implica utilizarea materialelor naturale, reciclarea, design textil care nu genereaza deseuri, un business responsabil fata de mediul inconjurator, cu scopul de a limita poluarea implicata de productie.

 

ACTUL II: Cea mai buna versiune a ta

Scena I: The Woman – sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin

Noua editie a Conferintei de Leadership Feminin The Woman se desfasoara sub tematica The Woman – Cea mai buna versiune a ta! si pune accent pe femeia curajoasa, care tinde si aspira catre ce mai buna versiune proprie. Scopul principal al evenimentului este de a educa si dezvolta comunitati prin liderii de opinie, impartasirea ideilor si promovarea educatiei continue ca baza pentru o societate sanatoasa. Structurat sub forma panelurilor de discutie, axate pe antreprenoriat, provocari, comunitate si educatie,
The Woman reprezinta sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin. Compania este ancorata in realitatea sociala, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. Prin evenimentele organizate si a continutului oferit in cadrul The Woman Magazine, scopul companiei este de a promova educatia la cel mai inalt nivel.

 

Concept complex si indraznet, extins pe mai multe planuri, The Woman cuprinde incepand cu 2018: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine | The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards |The Woman after 5pm!

 

Scena II: 21 martie – cea mai mare conferinta de leadership feminin

Conferinta are loc in 21 martie la Cluj-Napoca. Evenimentul reuneste de 7 ani, peste 3000 femei lider formand una dintre cele mai mari comunitati de femei din Romania.
# TheWoman: (sf) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider.

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:
Parteneri: Art&Craft, Sublime
Official Coffee: Meron
Expozanti: Playful Learning, Flyfree Boutique

Foto credit: fotograf oficial The Woman