#PrettyPowerful
In fiecare an, revelioane la rand, mi-am scris ca rezolutie sa fac sport, sa merg la sala, sa am abdomen plat.
Si cum nu mi-a iesit in niciun an si mi-am facut 2000ish sperante, macar anul asta m-am plimbat cat am putut(nu la sali de sport, ci pe jos, in natura).
Asta nu ma opreste nici acum sa imi promit insa ca voi merge la inot.
Bine ca nu am planuri sa ma apuc de gimnastica, vorba aia, ca a trecut ceva vreme de cand mergeam pe varfuri pe marginea patului si mi-a plecat sansa de cam multisor daca imi numar anii din buletin.

#PrettyConfident
Stiu insa cat e de minunat sa visezi si sa crezi in tine. Prima parte o am din plin, mai putin a doua, ca acum stiti si voi cum e, Dumnezeu iti da, dar nu iti baga in straita. Ca multi dintre noi, si eu am nevoie de un imbold. Nu e ca si cum imi doresc sa fac lucruri ce nu au mai fost realizate, insa imi doresc sa le fac foarte bine. Si asta ma incurca de multe ori. Visatoare, visatoare si cu capul in nori, dar cu picioarele pe pamant.

#PrettyAwesome
Asa ca, intocmai cum imi propun si mie sa cred si sa fiu, intocmai va propun si voua: fiti fericiti, credeti in voi si urmati #putereaexemplului, fiti #ceamaibunaversiune!
In anul asta, ma voi lasa inspirata…Voi lua din povestile altora si voi fi #prettypowerful #prettyconfident
#prettyawesome, intocmai cum ma inspira campania de promovare de la @The Woman, ce va avea loc in 21 martie.
Si cum surprizele se tin lant, organizatorii au anuntat prezenta Catalinei Ponor, declarata Gimnasta anului 2017 in Europa.
Multi dintre noi am crescut cu ea, este cea mai longeviva gimnasta a Romaniei, daca analizezi ca la varsta de 30 ani are dedicati peste 25 ani gimnasticii. Este tripla campioana olimpica si isi propune sa dea mai departe generatiilor viitoare toata experienta si pasiunea sa pentru gimnastica, prin mobilizarea la scara mare a tuturor factorilor implicati.
Gimnastica e un sport dificil, solicitant si cu adevarat nemilos, din anumite puncte de vedere. Dar eu am avut mereu aceasta dorinta de a ma autodepasi”, afirma Catalina.

Poate ca in autodepasire sta secretul. Sau poate in sustinere, sa iti spuna si altii, nu numai tu in fiecare dimineata, “hai, ca poti!” Vom afla asta cu certitudine la cea mai mare conferinta de leadership feminin din tara,  la care anunta prezenta si CEO-ul Centrului Richard Branson- Antoinia Norman, fundatia non-profit infiintata de Virgin Group.
Tips-uri si idei geniale se anunta astfel si de la CEO-ul Branson Centre, fundatia ce sprijina antreprenorii oferindu-le suport in dezvoltarea si structurarea afacerii prin formare, mentorat si crearea de conexiuni.
Antoinia este membra si ambasadoare in cadrul UN Women, liderul programului For Good Program,  sustinand educatia si dezvoltarea femeii.

Asa ca nu ramane decat sa va inscrieti la conferinta si voi. Si daca nu sunteti 100% convinsi, iata cateva detalii despre Comunitatea The Woman din partea organizatorilor:
Pe 21 martie 2018, la Grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca, Conferinta de Leadership Feminin The Woman aduce impreuna peste 600 de femei din mediul de business, pregatite sa investeasca in dezvoltarea lor profesionala si personala, lasandu-se inspirate de speakerii care si-au confirmat deja prezenta pe scena The Woman precum Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat) si Olga Johnston – Antonova (Fondator Circular Fashion Russia), Iuliana Tudor (prezentator TVR).

The Woman reprezinta sursa de inspiratie profesionala si personala a antreprenorului feminin. Compania este ancorata in realitatea sociala, la curent cu tot ce se petrece la nivel mondial. Prin evenimentele organizate si a continutului oferit in cadrul The Woman Magazine, scopul companiei este de a promova educatia la cel mai inalt nivel. Concept complex si indraznet, extins pe mai multe planuri, The Woman cuprinde incepand cu 2018 sub tematica The Woman: Cea mai buna versiune a ta!: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine | The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards |
#TheWoman: (sf) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider.

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:
Parteneri: Sublime, Triodeluxe Cosmetics, Art&Craft
Supported By: Silver Business Center, Artsage Massage, ALFAPARF Milano, Ciao Bella, Ioana Malai
Print Partner: Mindshop
Official Coffee: Meron
Expozanti: Playful Learning, Flyfree Boutique, Zemcenter

Be there!
Aceeasi,
Teola