Patinoar & om drag
Ia-ti o prietena, copilul, catelul, iubitul si du-te la patinoar. Sau pe langa el, dar bucura-te de prezent si aminteste-ti cum te visai dansatoare pe gheata cand erau transmisiuni de la campionate in copilarie.

Cafea & priveliste
Savureaza-ti cafeaua fara sa uiti sa privesti dealul cu zapada ce se vede de la geamul tau sau acoperisul cu turturi de la geamul vecinilor.

Carte buna & caldura
Citeste o carte buna. Bucura-te de linistea serii si de caldura paturii pufoase, careia da, da, da, acum ii este vremea.

Aer rece & manusi
Iesi neaparat din casa ( cu zambetul pe buze). Ia gura aia de aer proaspat si bucura-te ca e inca iarna.
Si nu uita manusile si sfanta crema de maini.

Film & ceva bun de mancare
Bucura-te de un film bun, bun dupa o zi lunga si…bineinteles, asezoneaza-l cu prajitura ce ti-au adus-o vecinii mai devreme sau cu o pizza homemade.

Jazz & ceai
Pai cam asa ar fi fain sa se intample in fiecare februarie: un jazz in surdina si un ceai servit langa un bagaj de vise traite cu ochii semi-deschisi.

Teatru de papusi & siesta
Ah, ati fost vreodata la un teatru de papusi? Luati cu voi un copilas drag sau chiar mai multi si…dupa o piesa, fuga acasa si incercati sa dormiti in dupa-masa aia de duminica.  E priceless.

Si cu siguranta aveti si voi cel putin 7 activitati interesante pentru luna asta, in afara de cele de 14 si 24 februarie, ca nu scriem aici despre ele. Ca deh, or mai citi si minori bloguri.