Pe vremea cand eram copil, imi doream atat de mult sa ma fac “om mare”, sa pot rasfoi si eu reviste cumparate din proprii bani, vorba aia, sa si apar in ele, sa stau si eu la povesti despre ce fac la serviciu, sa pot citi ce scrie în subtitrarile filmelor, ca mama si tata mai sareau cate un rand, sa pot sa fac si eu voluntariat, sa lucrez in televiziune, sa imi citeasca lumea ideile.

„Venim in aceasta lume tipand, dar incet, incet vocea noastra devine soapta” – Melania Medeleanu (fondator MagiCAMP)

Se mai estompeaza din pasiuni si idealuri pe parcurs, insa dincolo de cotidian, cred cu tarie ca in fiecare dintre noi exista ceva bun.
Si aici ne ajuta #putereaexemplului .

Iar pentru noi, oamenii cu care am crescut cred ca sunt o reala forta. 
Cum e Melania Medeleanu. O stim de la TV (din 22 ani lucrati acolo, sigur ati zarit-o, you 30ish people), a disparut o vreme din atentia publicului larg creand cursuri de public speaking, training’uri si, mai mult decat atat, MagiCAMP- despre campanie am scris si aici. Cred ca am regasit-o o mare parte dintre noi de cativa ani si in online, caci MagiCAMP a devenit mai mult decat o tabara pentru copii cu afectiuni oncologice.

Initiative precum MagicBOX – un ajutor lunar ce consta in haine si alimente si MagicHOME, campania care a prins viata pentru a sprijini familiile din afara Bucurestiului care se confrunta cu cancerul si nu dispun de mijloace financiare pentru a se intretine. MagicHOME este o forma terapie pentru multi dintre cei implicati, o voce pentru povesti neimpartasite.

Cand ma gandesc la viitor, imi vine sa dau un google

…in vreme ce privesc cerul si ma rog sa ramana in forma creierul si sa se adapteze schimbarilor pe care le aduce tehnologia in viata noastra.

Noroc ca se mai ocupa chiar Google-ul de asta si demareaza proiecte prin
initiatori precum Ela Moraru, Country Business Development Manager la Google Romania si situata in top 50 cei mai influenti CEO, initiatoarea mai multor programe dedicate scolilor, universitatilor si presei. A demarat acest proiect alaturi de colegii sai de la Google, deoarece a observat ca scolile din Romania nu sunt adaptate la era digitala. Ela considera ca schimbarea porneste de la radacini: de la cadrele profesorale care au o influenta directa asupra urmatoarelor generatii.

Iubesc acest eveniment inca dinainte de a scrie pe blog despre el si ma leaga amintiri, emotii din back office, iar in calitate de blogger oficial la #thewoman2018 vin cu vesti bune, bune pentru voi:

bilet cu  10% reducere cu codul #TheWomanTO, pe care il poti achiziționa  de aici.

 

 

Line-up de exceptie la The Woman
Catalina Ponor (Cea mai buna gimnasta din Europa in 2017), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Olga Johnston Antonova (Fondator Circular Fashion), Iuliana Tudor (Prezentator TVR1) si Antoinia Norman (CEO Branson Centre) sunt printre speakerii care au confirmat prezenta la. Conferinta de Leadership Feminin The Woman ce are loc pe 21 martie la grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca.

The Woman este evenimentul cheie al leadershipului feminin ce cuprinde incepand cu 2018: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine | The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman after 5pm! |

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:
Parteneri: Ecco Shoes, Liberty Technology Park, Coquette, Sublime, Triodeluxe Cosmetics, Art&Craft, Corola Traduceri
Supported By: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage Massage, ALFAPARF Milano, Ciao Bella, Ioana Malai
Official Car: AutoWorld
Print Partner: Mindshop
Floral Partner: Magnolia
Official Coffee: Meron