Ne place sa credem ca fetele noastre (sau ale prietenelor) nu isi vor mai astepta printul, ci vor deveni printese by themselves.
Insa sper ca ati observat cate dintre noi ne-am afisat in online sau offline puterea de a crede inca in basme cu printi si printese.
Si cum ne-au topit cuvintele lui Harry din fata altarului sau cum a iesit Meghan din masina cu trena ei imensa, avand alaturi pe mama sa pe parcursul “drumului.” Asta e, 30ish & some e tare prezent in viata noastra.

De la designeri la oameni care au in comun pasiunea pentru frumos, ca mine si ca tine, am asteptat sa vedem rochia, respectiv rochiile lui Meghan Markle. Extrem de simple si de finute, cred ca ea ne-a oferit #putereaexemplului, in ideea in care nu rochia ne face pe noi, ci noi facem rochia, vorba lui #saie.
Sa arate impecabil daca avem acea fericire si liniste in privire.
Si cred ca pe alocuri, ne-a dat sentimentul ca e un om simplu, ne-a facut sa ne simtim mai aproape de povestile cu printi si printese.
Si machiajul natural si suvitele acelea rebele – au facut-o extrem de reala.

Stii cand ai un eveniment extraordinar la
care trebuie sa participi si ai nevoie
neaparat de ceva nou?
Desi ochii au fost atintiti in special, cum e si firesc, pe noul cuplu oficial 100%, am adorat puterea lui Kate Middleton de a repeta un outfit deja purtat. Din nou, e un semn ca suntem dincolo de ceea ce purtam, suntem dincolo de ceea ce se asteapta ceilalti sa vada la/pe
noi.

Great time to #powerthebusiness din partea Victoriei Beckham care a imbracat o rochie din propria sa colectie. Cool like that, ar fi super tare sa iti poti promova creatiile la un #RoyalWedding. Oh, you Harry! Oh, you David!

Multe dintre ele au fost #meanttobe din spatele echipelor de marketing, PR & political stuff, sunt sigura, insa ideea ca in 2018 #RoyalWedding poate insemna simplitate, cred ca ne-a frapat pe toti. Parca ne-a facut sa tragem aer in piept si sa ne traim fiecare dintre noi propriul basm cu printii si printesele din viata reala ce au coborat dintr-o caleasca ce are #caiputere.

 

đź“·www.harpersbazaar.com