Sa ma iubesc (si) pe mine

Cineva mi-a spus ca, la un moment, copiii devin oglinda parintilor.  Insa pentru ca uneori, noi, femeile, avem frica de a nu fi suficient de bune, e nevoie de timp si intelegere pentru a ne regasi ca profesionist, ca mama, ca sotie.
Intelegerea propriilor vulnerabilitati inseamna primul pas catre autenticitate, curajul de a-ti trai viata eliberata de frica, in propriul tau adevar, puterea de a trai in acord cu propriile tale nevoi, abilitatea de a practica zi de zi grija fata de propria ta persoana si de a-ti construi relatii profunde cu alte femei, cu partenerul de viata, colegi si prieteni”, a declarat Domnica Petrovai.
Aceasta este psiholog clinician pr. si psihoterapeut renumit, fondatorul companiei Mind Education Health si al Scolii pentru Cuplu. Domnica vorbeste in cadrul evenimentului despre contributia femeii la un cuplu si o familie constienta.

Sa imi tin copilul in brate si sa am un moment de (re)conectare cu fiinta cea mai pura din viata mea

Copiii stiu sa se conecteze, stiu sa repare relatia. Este nevoie sa ne oprim sa ii observam, sa ii auzim, sa ii vedem. Jocul este domeniul in care ei sunt experti”, a declarat Alexandra Gorea, cu o experienta de mai bine de 10 ani in serviciile psihologice si educationale. Este fondatorul @ Playful Learning – un vast proiect educational care creeaza resurse educationale si psihologice pentru copii si adulti.

Sa ii ascult nevoile si sa fiu atenta la ce il impresioneaza, supara

Bullying-ul si efectele lui: acasa si la scoala/gradinita
Nadia Tataru, co-fondator si director general Radio Itsy Bitsy a constientizat importanta prevenirii bullying-ului in randul copiilor, acesta fiind motivul pentru care in decursul anului trecut, a initiat o campanie sociala in acest sens, care inca este in desfasurare.
Nadia vorbeste la The Woman Parenting Workshops despre bullying-ul care incepe acasa si se continua la gradinita / scoala. Toate experientele neplacute in care un copil este hartuit, batjocorit si pus sa faca anumite lucruri pentru distractia altora lasa urme adanci asupra comportamentului si perceptiei copilului asupra sinelui, dar si a celor din jur.

Sa nu uit ca al meu copil este un om, chiar si mai micuț, si ca are nevoie în primul rand de iubirea mea, inainte de autoritatea mea

Stima de sine si increderea, pilonii dezvoltarii sanatoase a copilului
Monica Reu este presedinte si fondator al Asociatiei pentru Comunicare Non-Violenta si organizeaza workshop-uri de CNV inca din anul 2004.
In cadrul evenimentului The Woman Parenting Workshops Monica discuta despre aprecierea autentica, care joaca un rol crucial in formarea si consolidarea stimei de sine si a increderii in sine a copiilor.

Sa petrec timp de calitate, atat cat pot si un pic mai mult, indiferent de cantitate

Cel mai frumos greu din lume
Nicolle Stanese, moderator al cunoscutului show culinar Bake Off Romania la PRO TV si prezentator Eurovision Romania, cel mai important concurs muzical al anului. Nicolle este speaker in cadrul evenimentului The Woman Parenting Workshops, abordand subiectul echilibrului dintre viata de familie si cea de antreprenor. Acest echilibru dintre viata profesionala si cea personala a devenit cel mai mare deziderat in secolul vitezei si in contextul social actual, cand o cariera stabila rapeste multe ore din zi, in defavoarea timpului petrecut cu familia

Sa tin minte ca sunt mama sa si e de datoria mea sa il tin in siguranta

Buckle up!
La fiecare 8 minute, in lume, un copil decedeaza ca urmare a unui accident rutier. Tragediile rutiere sunt una dintre principalele cauze de deces a minorilor cu varsta cuprinsa intre 5 – 17 ani. Datele statistice au demonstrat ca utilizarea sistemului de retinere in cazul copiilor reduce probabilitatea unui accident fatal cu aproximativ 90% in cazul sugarilor si 55-80% in cazul copiilor mici, mentioneaza INP.
Ramona Vecean, Managing Partner @ Nola este prezenta la The Woman Parenting Workshops si in cadrul evenimentului abordeaza tematica „Siguranta in masina pentru copiii nostri”.



The Woman Parenting Workshops este evenimentul care are ca scop impartasirea experientei frumoase de a creste un copil, dar si a provocarilor si a vulnerabilitatilor, intr-o maniera onesta si autentica. Parintii dornici de o implicare activa in cresterea copiilor si o educatie continua sunt asteptati in 24 mai la Hotel Platinia pentru seria interactiva de workshop-uri sustinuta de profesionisti in domeniul parentingului.
Speakerii prezenti la eveniment sunt: Nadia Tataru (General Manager @ Radio Itsy Bitsy), Domnica Petrovai (Founder @ Mind Education Health and The School for Couple), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication), Nicolle Stanese (TV Host), Alexandra Gorea (Psychologist and Founder @ Playful Learning) si Ramona Vecean (Managing Partner @ Nola).

Inscrierile la The Woman Parenting Workshops continua pe site-ul oficial: www.thewoman.ro
Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:
Silver Partner: Aegon, Oriflame
Partners: NIVEA, Hotel Platinia, Nola, Petit Bebe, BestKids, fistiq – the beauty salon, Find the nanny, Mobila moll
Exhibitor: Thermomix Romania
Supported By: Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Norda Shop
Wine Partner: Casa de vinuri Cotnari
Official Car: Autoworld
Print Partner: Mindshop
Food Partner: Subway
Flowers By: Gradina cu lalele