Ma educ in fiecare zi. Sa fiu mai buna, sa fiu mai rabdatoare, mai pasnica si mai atenta, sa dau in mintea copiilor.

Anul acesta, educatia inspira cele peste 500 femei lider ce participa la Conferinta de Leadership Feminin The Woman.

Putem schimba lumea?

De la micro la macro, poate imi vei da dreptate ca educatia incepe cu fiecare dintre noi in parte.

Si inainte de toate, incepe in familie, cu cei 7 ani de acasa. Ii tot purtam cu noi, uneori cu mandrie, alteori prea uitati de treburile zilnice.

Incepe cu educatia pe care o pui in practica acasa. De la a-l asculta pe cel de langa tine, la a-i ura buna dimineata sau noapte buna. Abia apoi mi se pare firesc sa te indrepti spre societate. Dupa ce ai grija de tot ce este in interiorul caminului tau, unde ti-ai aruncat privirea din cand in cand pe cate un articol, o stire sau o carte ce te ajuta sa te dezvolti. Spiritual. Intelectual.

E acea forma de educatie cu care pasesti mai apoi in societate.

Anul trecut, pe langa bucuria de a interactiona cu femei lider si a lua parte la fiecare panel, mai eram si graviduta. Nu poti sa lipsesti de la un astfel de eveniment atunci cand vrei ca viata ta sa fie formata atat din plan personal, cat si profesional. Imi doream sa fie sanatos bebele si sa raman totodata asa cum ma stiam, sa nu imi las pe plan secund visurile ce puteau fi materializate in ultimele luni la job, pana la concediul pre, post natal si minunile de dupa.

M-am educat sa raman trup si suflet intre bannere si campanii de promovare.

Sa deschid roll-up-uri si sa pun mape in goodie bag-uri.

M-am educat sa imi impart nostalgia cu bucuria altor inceputuri.

Sa raman in acelasi grup, chiar daca uneori sunt asa departe.

M-am educat sa impart tips-uri celor care imi raman in urma. Sa ii fac sa iubeasca acea parte a meseriei ce te tine in priza.

M-am educat sa nu uit ca dincolo de viata mea profesionala, ma asteapta o viata personala in 3, de fiecare data cand nu mai plecam dintre hartii si laptop-uri.

M-am educat sa am grija de ce inseamna acum viata mea. Si sa respir fiecare moment.

Sa stiu ca este timp de toate, intr-o ordine atat de fireasca.

M-am educat sa educ, la randul meu. Iar in acest an, asta inseamna pentru mine educatia. Sa prezint lumea cu bune si cu rele pentru intaia oara, de la obiecte casnice pe care i le arat copilului meu pana la cer, cand ii transmit ca totul este posibil.

Si ca da, este posibil (si) prin educatie.

Si ma intreb…

Pentru tine ce inseamna educatia in acest an?

Te invit sa aflam mai multe perspective despre acest subiect de la leaderi mondiali si nationali, la The Woman. Sunt la un pas de tine, femeia de top. Inscrie-te pentru 14-15 martie pe website-ul oficial: www.thewoman.ro/conference. Nu uita sa rasfoiesti si agenda evenimentului,

Organizatorii evenimentului, Libero Events, au creat si o campanie dedicata blogurilor partenere, unde cititorii beneficiaza la cumpararea biletului de 10% reducere. Poate iti este de folos si tie. La completarea formularului, te invit atunci sa adaugi  Cupon code-ul: THEWOMAN10TO.

Ne vedem acolo!