Stii si tu filmele acelea in care ea se trezeste dimineata, fara cearcane si cu coafura perfecta si se inveleste cu cearsaful cel lung pentru micul-dejun? Sau cand coboara din dormitor sa isi bea cafeaua in camasa lui alba, frumos apretata?

Sunt acele secvente care te duc cu gandul la dimineti de sambata, in care pare ca nu ai nicio grija…nici e-mail-uri, nici planuri, nici notificari, nici attending events…secvente care iti dau senzatia ca filmul tau ruleaza pe un laptop in vacanta.

1b937f848eee9dae2ae772cfb5f71659

Am iubit mereu acea scena, desi mi-a fost mereu mila de camasa lui cea noua!

Vestimentar, am considerat-o mereu cea mai frumoasa forma de a ii arata omului de langa tine ca te inveleste cu iubirea sa, de fiecare data cand iti e frig de-atata deznadejde telurica.

Sentimental, cand un baiat te lasa sa ii iei camasa de pe umeras si nu se supara ca o potrivesti dupa dimensiunile de care ai tu nevoie, e gestul sublim de “esti parte din viata mea”.

Vizual, da extrem de bine. Tocmai de aceea, din cand in cand, mai scot din bagajul cu vise si un outfit masculin…nu-i asa ca parfumul lui il simti frumos pe camasa cea alba, asortata cu lucrurile tale feminine dragi, cu starea de bine?

O, voi, dimineti cu ferestre deschise…

unnamed (1)

Surse  foto, the lovely: www.pinterest.com