Pai nu visez eu vacanta perfecta, cu haine care sa-mi incapa in bagaj si cu poze postate in Social Media care sa rupa gura targului? Cu concediu din ala luuuung si relaxant, la un hotel superb, sa ma pierd in asternuturile moi?

Numai ca, stiti cum este, cand ajungi la destinatie, ba ai prea multe haine cu tine si niciuna nu iti tine de frig – deci fashion time is OFF, ba ramai fara baterie la telefon si iti zici ca…asta e, prinzi urmatorul apus superb (cu un filtru de instagram). Si mai mult, nu e ca si cum nu esti in concediu si acasa, cand te pierzi in…cate asternuturi ai de spalat.

Doar ca stim prea bine, este important si ce destinatii alegi, la hotel depinde peste ce dai, ba iti ia si prosopul tau camerista, ba cina inclusa nu se ridica la nivelul asteptarilor tale si mergi totusi la restaurantul ala simpatic, unde homarul este 40 euro.

Si atunci, nu asteptam cu sufletul la gura o conferinta cu Travel Tips&Tricks, Fashion & Photography? Cu cele mai bune exemple de vacante reusite, fotografii bune de print, recomandarile turistice de la persoane avizate cu privire la destinatii de vis si experiente placute de travel?
Ba da, si iata ca Travel Smart Forum Cluj 2017 abordeaza subiecte precum Fashion in vacanta, Travel Tips&Tricks, Travel Photography, cum sa faci cele mai bune poze de calatorie sau cum sa alegi vacanta potrivita.

Asa ca notati-va data de 6 aprilie 2017, cand mergi la The Office Cluj-Napoca, incepand cu ora 16:00 sa te hotarasti ce si cum alegi pentru vacanta. Evenimentul este organizat de agentia de evenimente B2B si B2C Libero Events in colaborare cu Nish Travel, agentia de turism care pe langa activitatea si portofoliul de vacante, ofera si partea de travel marketing comunitatii: pe langa destinatie si itinerariu, ofera cunostinte, sfaturi, alternative si feedback-ul unei comunitati mereu conectate.

Inscrierile se fac pe www.travelsmartforum.com/register , iar participarea este conditionata de confirmarea primita pe email. Lista speakerilor se updateaza in mod continuu, va spun doar ca ii veti intalni si pe Simona si Alex (Nomazi digitali la lipa-lipa.ro), Mihaela Caluser (Wens Travel), Alexandra Craciun (Owner Pinch of Salt) si Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie), prezentand perspectiva lor despre digitalizare, calatorit, avantaje si dezavantaje si alegerea unor destinatii ideale.

—-

Companiile care au inteles importanta pe care o are turismul si care sprijina evenimentul sunt:
Sustinatori: Wens Travel, Mionetto, Pinch of Salt
Parteneri Media: Lipa-Lipa, The Markers, Ciulea.ro, Antreprenor în România, Jurnalul de Afaceri, Zelist Monitor, Transilvania Business Magazine, InfoTravel România, SăCălătorim.ro, OrașulCluj.ro, CLUJU.ro, IloveCluj, IlikeCluj, Clujul de Buzunar, Cluj Life, cluj.com, Mujer, Fashi8n