|Comunicat de presa|

In era Facebook Live, Insta stories, Youtube sau Snapchat, momentele inedite din vacanta devin amintiri share-uite cu prietenii doar cu un singur click. Travel Smart Forum Cluj aduce comunitatea din online in offline cu scopul de a inspira pe cei care vor sa-si transforme pasiunea pentru calatorii intr-un obicei sau chiar un job full time. 

Secolul tehnologiei a dezvoltat noi posibilitati printre iubitorii de calatorii – cei pentru care decizia de a-si lua o vacanta in timpul saptamanii nu reprezinta un impediment – nomazii digitali. Sunt cei care au nevoie doar de un laptop, o conexiune la internet si dorinta de a descoperi lucruri, locuri si oameni noi.

Cluj-Napoca, orasul inclus de nenumarate ori de turistii staini in topul oraselor pe care trebuie sa le vizitezi, gazduieste un nou eveniment dedicat iubitorilor de calatorii ce au „in sange” tehnologia.

Travel Smart Forum Cluj 2017 abordeaza subiecte precum fashion de vacanta, travel tips&tricks, cum sa faci cele mai bune poze de calatorie sau cum sa alegi vacanta potrivita, sub tematica „Digital Nomads Travelling”.

Cine sunt speakerii?

Cei prezenti la conferinta vor participa la workshopuri sustinute de speakeri cu o vasta experienta in domeniul turismului precum Mihaela Caluser (General Manager Wens Travel), Gursel Kaya (Calista Luxury Resort Sales & Marketing Director), Florin Crisan (Reprezentant FlixBus), Dragos Birlea (Management consultant and executive coach), Simona si Alex (Nomazi digitali), Gloria Csiszer (MarComm Manager), Sandra Bendre (Fashion & Lifestyle Blogger), Dodo Mesaros (vlogger), Gabriela Popescu (make-up artist si formator cursuri machiaj), Dan Carpov (Consiliul Judetean Maramures) Georgiana Spataru (Initiator retreat Conectare la Sine), Raluca Ciornea (Fotograf & Blogger de fotografie) sau Alexandra Craciun (Owner Pinch Of Salt).

Punctele de discutie atinse la Travel Smart Forum:

Aceasta editie propune subiecte de dezbatere care se afla pe agenda oricarui pasionat de vacante si calatorii. Evenimentul este structurat sub forma a patru paneluri de discutie in care speakerii vor prezenta avantajele si dezavantajele tehnologiei in vacante, idei de calatorii sau locuri memorabile si ne vor da insight-uri din domeniu. Agenda completa a evenimentului poate fi consultata pe adresa www.travelsmartforum.com/#agenda

Despre Conferinta Travel Smart Forum

Travel Smart Forum are loc in 6 aprilie la The Office Cluj-Napoca, incepand cu ora 16:00.

Travel Smart Forum 2017 este organizat de Libero Events in colaborare cu Nish Travel.

Libero Events este agentia de evenimente, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture Conference&Expo, Software Architecture Day, Java Day, Agile Day, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Nish Travel este agentia de turism, care a ales sa faca un pas important in diferentierea serviciilor oferite. Activitatea si portofoliul de vacante au adiacent partea de travel marketing, care ofera comunitatii mai mult decat o destinatie si un intinerariu. Oferim cunostinte, sfaturi, alternative si feedback-ul unei comunitati mereu conectate.

Companiile care au inteles importanta pe care o are turismul si care sprijina evenimentul sunt:

Powered by: Calista Luxury Resort

Gold Partner: Wens Travel, Samsonite

Sustinatori: Mionetto, Casa Aris ,VisitMaramures, Consiliul Judetean Maramures, Dagrino, Bujori in obrajori

Parteneri Media: Lipa-Lipa, The Markers, Antreprenor in Romania, Jurnalul de Afaceri, Pagina de Transilvania, Pagina de Lifestyle, Turism Market, Undelucram, Cluju.ro, Zelist Monitor, Transilvania Business, Sacalatorim.ro, OrasulCluj.ro, Mujer, Jurnalul de Afaceri, Info Travel Romania, I Love Cluj, I Like Cluj, Fashi8n, Clujul de buzunar, ClujLife, Cluj.com, Business Club, Autentici.ro, Invest Travel, Time2Travel

Bloggeri oficiali: Teola Blog, DyRogue, Ciulea.ro.