Vad afisul. Zic: castel, muzica, oameni frumosi…aici e de mine.
Nu se nimereste in primul an. Vacante stabilite inainte, alte cele.

Bine, fie, lasa, nu are nimic. Mai vine si anul urmator.
Buuun. Schimbare de nume, de inceput viata noua, idealuri comune. Ratez…

Mai trec anotimpurile si din nou…schimbari profesionale, planuri, da, asta e, e bine si la anul. Acum oricum da sa ploua, lasa ca anul viitor imi iau cizme din alea misto de guma, de merg bine la pantaloni scurti de blugi.

Anul urmator…cu burtica un pic cam mare de bumtzi-bumtzi. Ok, oi fi eu insarcinata, nu bolnava, dar mai astept pana vara viitoare cand – claaaar:

Electric Castle scrie pe mine.

Anul urmator: mda, aha, e totusi cam mic bebe, plus ca la cat ii place sa stea in scoica, cred ca am avea o petrecere mai zgomotoasa in masina decat la Bontida.
Mai, asta este..dar:

anul asta stii ce tai de pe lista? A-ma-na-rea.

Anul asta, ne luam cizme just in case toti 3, ba ii mai las si sa se plimbe pe langa castel pe baieti, cat eu ma bucur de tot ce am ratat in ultimii ani, pe motive oneste, corect…dar tot ratat ii spune.
Copilul are casti, eu imi iau doar de forma la mine, copilul cel mare nu foloseste, deci treaba-i buna.
Ma duc sa o ascult pe Jessie J, sa fredonez din piesele de la Vita-de-Vie, Vunk, Class si sper sa mai stiu si alte piese de la artisti, ca tare m-am mai invartit in ultimul an pe Elefantul Cici si 5 bobocei de rata. Faine si alea, zau. Duioase.
Hai, copile, hai copii 🙂 mergem la Electric Castle. 18-22 Iulie nu ne facem alte planuri si cazam un rand de prieteni, deci, fiti pe faza pentru #EC6.

Intre timp, inscrierile continua pe site-ul oficial: www.electriccastle.ro/tickets

Be there! ♡

 

Si daca as fi fost in toti acesti ani, as fi aratat probabil cam asa, în ordine cronologica. Deci pentru #EC6 ma apuc deja de repetitii.