“Toti suntem antreprenori”
“Antreprenoriatul nu e pentru oricine”
“Tre’ sa ai asta in sange”
“Daca ai bani, da, poti avea afacerea ta” sau 

sa fii suficient de nebun o data, doar o singura data, incat sa iti inregistrezi…ideea?

Cati nu ati auzit astea sau poate le-ati gandi?

Antreprenorul in viziunea mea este cel:
– perseverent,
– cel care crede in ideile lui sau are un prieten care sa ii reaminteasca asta destul de des,
– cel rabdator- si cu sine si cu cei din jur
– sa aiba alura de parinte, caci niciun business, precum niciun copil, nu se naste si ajunge direct la scoala,
– sa fie suficient de optimist sa inceapa o afacere si suficient de pesimist sa mai aiba si inca o sursa de venit in primii ani de business,
– sa citeasca si site-uri nationale pentru inspiratie precum Wall Street, ZF sau The Woman Magazine,
– sa fie suficient de indraznet sa nu amane…imboldul.

Si mai sunt multe calitati ale unui antreprenor, asa ca va astept cu completari dupa bunul plac, insa nu inainte de a anunta ca joi puteti participa la workshop-ul dedicat antreprenorilor la Hotel Platinia Luxury Suites, eveniment organizat de The Woman.

Aici se pun in lumina tematici precum brandul personal, eticheta de business la masa, crearea unui pitch, storytelling-ul si alte subiecte de interes care vor starni curiozitatea spiritului antreprenorial feminin.

The Woman Entrepreneurship Workshops este primul din aceasta serie de evenimente conexe.
Sunt convinsa ca asteptati sa ii intalniti pe Amalia Sterescu (Leadership Consultant, Personal Branding Strategist, Public Speaking Coach), pe Vlad Andriescu (Redactor-sef @ Start-up.ro) sau pe Anca Serban (Fondator @ ManierArt).

Prezenti in calitate de speakeri vor fi si Raluca si Andrei Trifan (Franchisee / Development Agent @ Subway).

#BusinessIn2
Raluca si Andrei Trifan au pana in acest moment in management 4 restaurante Subway, coordoneaza 70 de angajati si dezvolta continuu brandul.
Tematica pe care ei o abordeaza in cadrul workshop-ului este despre ce inseamna sa fii in acelasi business cu partenerul de viata si care sunt provocarile unei mame antreprenor, dintr-o perspectiva intru-totul onesta si autentica.

Poveste inspirationala are si Catrinel Fratean (@ Fotocolaj.ro), fondatorul primei platforme online romaneasca responsabila cu proiectarea albumelor foto.
#PitchPerfect in orice situatie! In cadrul workshop-ului, participantii sunt implicati in exercitii practice prin intermediul carora descopera cum isi pot construi propriul pitch de 30 de secunde, pe care sa il aiba pregatit in orice situatie.

#ParadoxulTimpului
Timpul este cel care, evident, produce efectul de imbatranire, dar este nevoie de timp pentru a minimiza efectele lui asupra frumusetii corpului in viziunea Adelei Simpalean, care este Managing Partner @fistiq – the beauty salon
salon de infrumusetare.

 

Detalii despre eveniment puteti gasi aici.


O serie de surprize veti regasi si in 24 mai la The Woman Parenting Workshops, adresat laturii mai personale a femeii: postura de mama. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stanese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) Alexandra Gorea (Psychologist and Founder @Playful Learning) si Nadia Tataru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) sustin in 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor, parte din comunitatea The Woman.

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:
Silver Partner: Oriflame
Partners: NIVEA, Platinia Luxury Suites, fistiq – the beauty salon
Supported By: Mediadome, PMA Invest, Catrice Cosmetics, Ambiance Deco
Food Partner: Marty Restaurants
Wine Partner: Vinuri Cotnari
Official Car: Autoworld