Blogul asta este citit de cateva persoane. Nu multe, dar importante pentru mine si pentru tot ceea ce sunt, ce a mai ramas din mine sau ce mi-as mai dori sa fiu.
Vreau sa fie un loc cald, sa il privesti cu drag si sa iti transmita o emotie, dincolo de ecranul prea des folosit de cei mai multi dintre noi.

Oamenii au uneori puterea de a iti schimba o parte din lumea ta, prin cuvintele pe care ti le adreseaza, prin faptele pe care le fac. Iti pot schimba perspectiva, chiar fiindu-ti asemanatori si diferiti, deopotriva.
Oamenii frumosi exista.
Si unul dintre ei este chiar Madalina Hodorog.

Asa ca…relatia mea cu The Woman este speciala si totodata cu cei care fac parte si au facut parte de-a lungul timpului din acest proiect.

Si ma intreb, tu ce simti cand ajungi la Conferinta de Leadership Feminin The Woman ?
a. Putere
b. Nerabdare
c. Siguranta

Daca ai rasp a, inseamna ca visele tale sunt pe fagasul cel bun. Nu mai astepta si contacteaza acel client nou, deschide acel mic business. Pari destul de sigura pe ceea ce ai devenit.
Daca ai rasp b, inseamna ca da, da si da…nu mergi singura la eveniment. Ti-ai mai sunat vreo 3 prietene sa le zici sa se inscrie si uneia i-ai mai facut cadou un bilet. Plus ca stii ca vei revedea oameni pe care ii cunosti, dar cu care nu esti neaparat prietena incat sa te vezi la cafele. Si iti era dor de interactiuni de business si schimb de idei.
Daca ai rasp c, inseamna ca stii prea bine ca esti in locul potrivit. Speakeri buni si intelepti, cu viziune, pe care ii cunosti din presa si care te-au facut sa iti iei juma’ de zi libera. Organizatori profi si eveniment pe masura.

Si toate aceste sentimente si cate or mai fi ale participantilor stau de acum inainte sub lupa Madalinei Hodorog in totalitate, caci cele doua segmente principale de business: Conferinta de Leadership Feminin The Woman si revista digitala The Woman Magazine sunt preluate in aceasta luna de catre ea prin pozitia de General Manager.

„O viziune clara si o implementare profesionista sunt aspectele care conduc un business spre succes. Indraznesc sa cred ca de la puterea financiara la cea educationala nu este decat un pas.

Ce surprize mai aduce noul an?
Cea mai buna versiune a ta

In 2018, Madalina are ca obiectiv dezvoltarea strategiei companiei The Woman, atat a conferintei in beneficiul celor peste 3000 de femei din mediul business care au participat de-a lungul timpului la eveniment, cresterea comunitatii prin evenimente nisate, cat si coordonarea revistei digitale The Woman Magazine ce cuprinde articole legate de educatie, cariera, lifestyle sau fashion.

“Obiectivul meu este sa ofer, impreuna cu echipa care imi este alaturi, cea mai buna versiune a acestui concept, a liderului feminin, dar si de a materializa ideea ca liderii din piata au puterea de a schimba conceptul unui business, in primul rand, prin viziunea lor”, afirma Madalina Hodorog.

De-a lungul timpului, echipa din spatele proiectului The Woman, initiat de agentia Libero Events s-a consolidat, avand acum o structura de sine statatoare sub coordonarea Madalinei. Aceasta face parte din generatia curioasa, pasionata si implicata in comunitatea din care face parte. Ea a coordonat mai multe proiecte din cadrul agentiei de evenimente B2B Libero Events, in domenii de succes precum eCommerce-ul, arhitectura sau antreprenoriat.

Madalina Hodorog – puterea exemplului

Madalina are o experienta de mai bine de 6 ani ca Event Manager, fiind mereu activa in domeniul mass-media si al educatiei, reprezentand modelul femeii implicate in comunitate prin intermediul proiectelor intreprinse. De-a lungul anilor, a implementat proiecte europene Erasmus+, a facut parte din proiectul Model NATO Youth Summit ca Social Media Officer si a organizat o serie de evenimente dedicate comunitatilor internationale.

Deoarece crede in educatia continua, Madalina este doctorand si cadru didactic asociat in cadrul Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii din Cluj-Napoca, ocupand si pozitia de trainer in cadrul UBB Radio Online.

In 21 martie 2018, femeile implicate in mediul de business participa la Conferinta de Leadership Feminin The Woman ce sarbatoreste cu fiecare editie femeia care are curajul sa fie propriul sau model. Sub tematica The Woman: Cea mai buna versiune a ta! evenimentul promite prezenta a peste 20 speakeri internationali si nationali, subiecte educative si motivationale, in prezenta a peste 600 de participanti.

Citeste mai multe detalii despre ce surprize ti s-au pregatit chiar in cele ce urmeaza:

Alaturi de Conferinta The Woman, noul an aduce in agenda femeilor de business noi evenimente precum:

The Woman Workshops – sesiuni de workshopuri/traininguri cu scop educativ

The Woman Connect – un weekend de relaxare si networking

The Woman after 5pm! – dedicate exclusiv dezvoltarii comunitatii The Woman

The Woman Gala Awards – premierea modelelor si a femeilor care au produs o schimbare, care s-au implicat activ in comunitatea lor si care prin eforturile lor constante au dezvoltat domenii de activitate.

Peste 3000 de femei din mediul business fac parte din comunitatea The Woman ce promoveaza un proces educational continuu prin intermediul subiectelor abordate, a liderilor de opinie pe care ii aduce in spatiul public, fiind un punct de referinta pentru femeile dornice de dezvoltare. In cadrul editiilor anterioare, femei de renume precum Maia Morgenstern, Gabriela Szabo, Monica Birladeanu, Ana-Maria Branza, Andreea Raicu, Amalia Enache sau Mariuca Talpes au inspirat de pe scena The Woman femeile prezente la eveniment.