Sunt o calatoare. In ideea in care, de-a lungul vietii, am tot avut bagaje de luat cu mine, de mutat dintr-un loc in altul, ba mai mult, de cand cu blogul, duc cu mine povesti…din bagajul cu vise.

De ceva mai mult timp, dupa ce  a trecut febra stai sa cumparam lavabil, x mp de parchet, ba masa de bucatarie, ba stai sa ne distram la toti prietenii care si-au facut nunta dupa a noastra, am acordat din nou mai multa atentie calatoriilor. Vacantelor. Concediilor. Go around the world (in traducere libera – some cities of Europe) sau cum vreti voi sa le numiti.

Mai am pe lista Napoli a lui Ferrante sau Barcelona a lui Zafon, insa ce vreau sa scriu este ca e minunat sa te lasi inspirat de altii la acest capitol. Si pe langa autori care ne trimit si ne transpun in lumea larga, mai vin si oamenii de langa noi, pe care i-am intalnit intamplator in trafic sau ne-am baut cafeaua in acelasi loc si e randul lor sa ne inspire.

Asa ca maine faceti-va planuri de a fi prezenti la dupa-masa de inspiratie, incepand cu ora 17:00.

Cluj-Napoca gazduieste din nou in data de 18 octombrie 2018,  la Hotel Platinia, Travel Smart Forum – cel mai nou eveniment destinat pasionatilor de calatorii.

Travel Smart Forum 2018 abordeaza ca teme principale:

Experiente unice in jurul lumii
De profesie calator
Experiente autentice in Romania
Calatorii tematice

Printre speakerii invitati la Travel Smart Forum 2018 se numara:

  • Anda si Ionut de la ro, doi oameni simpli, cu joburi normale, care in timpul liber sunt 100% furati de gandul de a calatori prin lume.
  • Ahmet Ocal, care este mai mult mai mult decat un ghid de turism, mai mult decat un profesionist, este omul cu experientele. Alaturi de el vom descoperi unicitatea si autenticul Cappadociei, un adevarat taram de basm.
  • Traian Almasan , manager City Tours and Events, care ne va purta printr-o Romanie autentica, plina de experiente demne sa-ti imbogateasca Travel Bucket List-ul.
  • Catalin Stanciulescu de la BackPackYourLife, care va intra in direct din Brazilia, pentru a ne povesti ce inseamna pentru el meseria de calator.
  • Raj Mahadevan, vine tocmai din Mexic pentru a ne va vorbi despre ecoturism, si despre cum am putea avea experiente de calatorie in armonie cu natura si cu energia regenerabila.
  • Dafina Suciu, Director de Marketing Hotel Platinia & Platinia Shopping Center, ne va arata cum putem sa transformam o simpla sedere la hotel intr-o adevarata experienta remarcabila.
  • Tara Calatei ne va fi prezentata de Razvan Alistar, prezentator si voice over Descopera Tara Calatei.
  • Un alt fel de turism, enoturismul, va fi prezentat de catre Ioana Bidian Micu, manager ArtVinium si Project Manager WineUp Fair in Transylvania.
    Inscrierile se fac pe www.travelsmartforum.com/register , participarea este conditionata de confirmarea primita pe email.

Organizatori: Nish Travel & Events in colaborare cu Cluster Turism Transilvania

Partener principal: Wens Travel, Consiliul Judetean Maramures

Partener comunicare: Kunden Media

Sustinatori: Hotel Platinia, Mionetto Romania, Mihai Giurgiu Graphic Design

Parteneri media: All About Jobs, Teola Blog, Impresiidincalatorii.ro, Cluj.com, Cluj Manifest, Cluju.ro, Turism Market, Cluj24h.ro,  Fashion8.ro, I like Cluj, Lipa-Lipa.ro, Media Dome, Traveller Magazin, Info Travel Romania, Transilvania Reporter, Pagina de Lifestyle, Pagina de Transilvania, Clujul de Buzunar, Mujer,  Travel to the Moon