Poate chiar acum iti pregatesti bagajele sa pleci inspre Neversea. Sau te bucuri deja de valurile marii si de atmosfera de vis in tara sau pe o plaja pustie, la mare cautare in acest an de catre turisti.

Poate ti-ai setat intalniri de business si concediul tau inca trebuie sa mai astepte.

Sau ai stabilita o intalnire in parc, fara sa uiti sa aplici o lotiune pentru soare de cel putin SPF 30.

Azi esti inca #doamnamofturoasa, caci efectiv te-ai trezit cu fata la cearsaf si nimic nu ti-a iesit conform rutinei de zi cu zi si chiar nu esti pregatita sa te aventurezi in lucruri noi si dimineti altfel.

Sau s-ar putea ca azi sa devii #doamnaintarziata, ca te-ai intors din drum sa iti iei ceva ulei esential de la Oshadhi impotriva capuselor, ca stii ca ai de trecut mai multe alei cu iarba.

Saptamana asta te-o fi prins chiar #doamnaobosita si te-ai miscat ca melcul, cu casuta lui in spate. E atat de firesc sa te lungesti prea mult la un film urmarit pe Netflix si sa uiti ca dimineata la 8 :00 intri in pozitia de “hai!”, cand bebe tau ce nu mai e bebe iti intinde manuta sa mergi la joaca.

 

Cel mai tare dintre toate e insa sa fii #doamnajucausa, cand ai timp sa iti admiri norii preferati sau sa lasi soarele sa iti incalzeasca ghiozdanul, in vreme ce iti cari laptopul la job. Sau seara sa iti savurezi paharul umplut cu vin de un deget si sa privesti luna ei, adica a lor, a lui #SAIE si a Andreei Esca.

Iar in zilele in care esti #doamnaocupata, fii ocupata cu ce te bucura de ceea ce ai, a-ti face poze cu zambet pe chipul ala mofturos, intarziat, obosit, jucaus…si fa-ti timp sa iti pui in practica ideile, sa te conectezi tu cu tine, cu cei din jur, cu natura. Iti propun sa urmaresti The Woman, se pregateste The Woman Connect pentru 10-12 august, cu sesiuni de activitati in aer liber, yoga, workshop-uri, initiere in golf, aqua gym, timp pentru tine intr-o locatie unica, la Theodora Golf Club. Te mai poti inscrie pe site-ul oficial www://thewoman.ro/registration/

Eu am testat toate aceste fete zilele astea si stari lasate pe chip, ca am vrut, ca nu am vrut. Si cel mai bine m-am simtit cand m-am acceptat, indiferent de situatie, stiind ca vin si momente mai bune. Insa…#vavai, are mama o fetita mofturoasa foc, doamna de mine!

Poate ai si tu niste tips-uri potrivite pentru cum sa scapi de aceste stari intr-un timp cat mai scurt si fara sa strici mood-ul celor din jur. Iti propun chiar sa le impartasesti!